https://www.begoodto.me adresinde yer alan internet sitemizi ve uygulamalarımızı (kısaca “begoodto.me”) ziyaretiniz ve kullanımınız bu Kullanıcı Şartları ve Gizlilik Politikası’nda yer alan koşullara tabidir.

Begoodtome Teknoloji Anonim Şirketi’ne (kısaca “Begoodtome Teknoloji”) ait begoodto.me’yi ziyaret ederek ve kullanarak bu Kullanıcı Şartları ve Gizlilik Politikası’nı kabul etmiş sayılırsınız. Eğer burada yer alan koşulları kabul etmiyorsanız, begoodto.me’yi ziyaret etmemeli ve kullanmamalısınız.

Temel Kurallar

begoodto.me, iyiliğin ve iyi davranışların yayılması amacıyla oluşturulmuştur. Amacımız iyiliklerin daha görünür olmasını sağlamak ve farkındalık yaratarak, giderek yayılmasına katkıda bulunmaktır. begoodto.me'nin bir iyilik platformu olmasından yola çıkarak, paylaşılan içeriklerin de bu platforma, hukuka ve yürürlükteki mevzuata uygun olması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda aşağıdaki unsurları içeren paylaşımlar, begoodto.me platformunun ruhuna aykırı olup; bu şekilde yapılacak paylaşımlar bu Kullanıcı Şartları ve Gizlilik Politikası’na aykırılık teşkil edecektir.

• 3. kişilere karşı her tür saldırı, tehdit ve taciz barındıran içerikler
• Nefret söylemi barındıran içerikler
• Kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama barındıran içerikler
• Suç işlemeye tahrik eden içerikler
• Şiddet barındıran içerikler
• Cinsel şiddet ve istismar barındıran içerikler
• Çocukların cinsel istismarını barındıran içerikler
• Müstehcenlik barındıran içerikler
• İntihara yönlendiren içerikler
• Kişinin kendisine zarar vermesini barındıran içerikler
• Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma hakkındaki içerikler
• Sağlık için tehlikeli madde teminine yönelik içerikler
• Kumar oynanması için yer ve imkan sağlanmasına yönelik içerikler
• Tehlikeli organizasyonlara ve terör örgütlerine dair içerikler
• Kişileri aldatmaya ve dolandırmaya yönelik içerikler
• Spam içerikler
• Telif haklarını ihlal eden içerikler
• Marka haklarını ihlal eden içerikler
• 3. kişileri taklit etmek
• 3. kişilerin kişisel verileri ve/veya gizli bilgilerini barındıran içerikler
• Suç teşkil eden içerikler
• Hukuka ve yürürlükteki mevzuata aykırı içerikler

Üyelik

- begoodto.me’deki içeriklere erişebilmek ve begoodto.me’yi kullanabilmek için begoodto.me’ye üye olarak giriş yapmalısınız.

- begoodto.me’ye Facebook hesabınızla üye olabilirsiniz. Üye olurken belirleyeceğiniz kullanıcı adınız Temel Kurallar’a uygun olmalıdır.

- begoodto.me’ye Facebook hesabınızla üye olacağınızdan Begoodtome Teknoloji’nin herkese açık Facebook profilinizde yer alan bilgilerinize erişim sağlamasına izin vermiş sayılmaktasınız. Bunun yanı sıra dilerseniz Begoodtome Teknoloji’nin Facebook’ta yer alan diğer verilerinizle arkadaş listenize erişimini Facebook profilinizin ayarlar kısmından düzenleyerek sağlayabilirsiniz. Ayrıca Begoodtome Teknoloji’nin Facebook’ta yer alan arkadaş listeniz hariç diğer verilerinizden hangilerine erişim sağlayabileceğini begoodto.me üzerinden de düzenleyebilirsiniz.

- Üyelik hesabınızda yer alan bilgiler doğru, eksiksiz ve güncel olmalıdır. Kullanıcı adınız dahil üyelik hesabınızda yer alan verilerin tamamı hukuka uygun olmalıdır.

- Bu Kullanıcı Şartları ve Gizlilik Politikası’na aykırı davranmanız halinde size karşı herhangi bir sorumluluğumuz doğmaksızın üyeliğinize son verebilir, üyelik hesabınızı kapatabilir, üyelik hesabınızdaki verileri silebiliriz.

- Üyeliğiniz sona erdiğinde bu Kullanıcı Şartları ve Gizlilik Politikası çerçevesinde kazandığınız haklar sona erer.

Genel Koşullar

- begoodto.me, önceden tarafınıza bildirilmeksizin ve size karşı herhangi bir sorumluluğumuz doğmaksızın değiştirilebilir ya da sona erdirilebilir, begoodto.me veya begoodto.me’deki bazı alan ya da hizmetler ücretli hale getirilebilir ve bu ücretler Begoodtome Teknoloji tarafından tek taraflı olarak belirlenebilir.

- Bu Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası, önceden tarafınıza bildirilmeksizin ve size karşı herhangi bir sorumluluğumuz doğmaksızın güncellenebilir. Bu nedenle, bu Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası’nı belirli aralıklarla yeniden gözden geçirmenizi öneriyoruz.

- Begoodtome Teknoloji, 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi Ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun kapsamında yer sağlayıcı sıfatıyla kendi bünyesinde hizmet verdiğinden begoodto.me’de kullanıcılar tarafından yapılan paylaşımlar, önceden tarafımızdan kontrol edilmeksizin doğrudan yayınlanmaktadır.

- begoodto.me’de yer alan kullanıcı profillerinden ya da paylaşımlardan hukuka veya platformun ruhuna aykırı olduğunu düşündükleriniz varsa bunları bayrak işaretine tıklayarak şikayet edebilirsiniz. Bu kapsamda begoodto.me’de yaptığınız paylaşımları denetleme hakkımızı saklı tutuyoruz.

- begoodto.me’de yapacağınız paylaşımlar, tarafınıza haber verilmeksizin ve herhangi bir sebep gösterilmeksizin size karşı herhangi bir sorumluluğumuz doğmaksızın silinebilir.

- begoodto.me’yi amacından farklı şekilde kullanmamalı ve sosyal sorumluluk projeleriyle kampanyalara hedeflenenden farklı ya da fazla fayda sağlamak maksadıyla kötüye kullanmamalısınız.

- begoodto.me’de yapacağınız paylaşımlara ve gerçekleştireceğiniz eylemlere ilişkin tüm sorumluluk size aittir. Üyeliğiniz her ne sebeple sona ererse ersin bu üyelik hesabı ile gerçekleştirmiş olduğunuz tüm eylem ve yapmış olduğunuz tüm paylaşımlara ilişkin sorumluluğunuz üyeliğiniz sona erdikten sonra da devam edecektir.

- begoodto.me’yi kullanarak begoodto.me’de yer alan diğer kullanıcılarla ve sosyal sorumluluk projeleriyle kampanyaları düzenleyen 3. kişilerle kuracağınız her türlü iletişime ve begoodto.me’de yer alan içeriklere ilişkin olarak alacağınız her türlü karara ilişkin tüm sorumluluk size aittir.

- begoodto.me’de yapacağınız paylaşımlarla kazanacağınız puanları, sosyal sorumluluk projelerine katılmak ya da sosyal sorumluluk projeleriyle kampanyaları düzenleyen kişilerin indirim çeki ve kuponlarını almak için kullanabilirsiniz.

- begoodto.me’de yer alan sosyal sorumluluk projeleri ve kampanyalar 3. kişiler tarafından oluşturulmakta ve yürütülmekte olup; bu sosyal sorumluluk projeleri ve kampanyalara ilişkin metinler, katılım koşulları, içerikler, bu proje ve kampanyaları düzenleyenlerle iletişiminiz, bu proje ve kampanyaların gerçekleşmesi, iptali, bunların tarih, içerik ve sair unsurlarında değişiklikler yapılması ve benzeri bu proje ve kampanyalarla ilgili tüm konulara ilişkin sorumluluk yalnızca ilgili sosyal sorumluluk projeleri ve kampanyaları düzenleyen 3. kişilere aittir. Bu nedenle; her bir sosyal sorumluluk projesine veya kampanyaya katılırken ilgili proje veya kampanyaya ilişkin katılım şartlarını okumanızı öneriyoruz.

- begoodto.me’de yer alan 3. kişilere ait bağlantılara, bu bağlantılarda yer alan içeriklerin doğruluğuna, kullanım şartları ile gizlilik politikasına ilişkin olarak hiçbir sorumluluğumuz bulunmamakta olup; bu Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası, 3. kişilere ait bağlantılar için geçerli değildir.

- Üyelik hesabınızın güvenliğine ilişkin sorumluluk size ait olup; üyelik hesabınıza ilişkin bilgileri 3. kişilerle paylaşmamalısınız. Üyelik hesabınızın 3. kişiler tarafından ele geçirilmesi ve bu kişiler tarafından kullanılmasına ilişkin olarak Begoodtome Teknoloji’den herhangi bir talepte bulunma hakkınız olmadığını geri dönülmez şekilde kabul etmektesiniz.

- begoodto.me’nin virüs ve sair zararlı içerik barındırmaması için gayret sarf edilmekle birlikte teknik sorunlar yaşamanız veya diğer nedenlerle bilgisayarınıza virüs, trojan gibi zararlı yazılımların bulaşması veya herhangi bir zarara uğramanız mümkündür. Bu gibi zararlara uğramamak için antivirüs programları veya benzeri uygulamalar kullanmanız tavsiye edilmektedir. begoodto.me’yi ziyaret ederken bir zarara uğramanız halinde Begoodtome Teknoloji’nin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

- Begoodtome Teknoloji’nin veya Begoodtome Teknoloji’nin hizmet aldığı 3. kişi veya kuruluşların kusurundan dolayı yaşanabilecek herhangi bir veri kaybı durumunda, Begoodtome Teknoloji’nin sorumluluğu bulunmamakta olup; kaybolan bilgi ve verilerin yeniden girilmesi sorumluluğu tarafınıza aittir. Bu sebeple; verilerinizi korumak üzere kendi önlemlerinizi almanız önerilmektedir.

- Begoodtome Teknoloji’nin bu Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası’ndan kaynaklanan haklarını kısmen veya tamamen kullanmaması veya bunlara aykırı hareket etmesi, hiçbir suretle bu haklardan feragat ettiği anlamına gelmeyecektir.

- Bu Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası’nın herhangi bir maddesinin geçersiz ya da uygulanamaz hale gelmesi, Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası’nın diğer maddelerini geçersiz kılmayacaktır.

- Bu Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası’ndan kaynaklanacak ihtilaflarda, Begoodtome Teknoloji’nin defter ve kayıtları ile bilgisayar kayıtlarının (e-posta yazışmaları, internet trafik bilgisi ve erişim kayıtları [log] ve benzeri her tür kayıt) 6100 sayılı Hukuk Muhakemeleri Kanunu’nun 193. maddesi anlamında kesin delil teşkil eder.

- Taraflar’ın birbirlerine gönderecekleri bildirimler, Tarafların birbirlerine bildirmiş oldukları adres veya eposta adreslerine yapılacak olup; Taraflar’ın birbirlerine bildirmiş oldukları adres ve/veya eposta adreslerinde bir değişiklik olması halinde değişikliği yapan Taraf yeni adresini ve/veya yeni eposta adresini derhal diğer Taraf’a yazılı olarak bildirecektir. Aksi takdirde; Tarafların birbirlerine bildirmiş oldukları adreslere ve epostalara yapılacak tebligatlar, geçerli tebligatın tüm hukuki sonuçlarını doğuracaktır.

Tarafların Hakları

- begoodto.me alan adı ve tüm alt alan adlarına ilişkin haklar Begoodtome Teknoloji’ye aittir.

- begoodto.me’de yaptığınız paylaşımlar üzerindeki telif hakları tarafınıza aittir. Ancak bu Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikası’nı kabul ederek begoodto.me’de yaptığınız paylaşımlara ilişkin olarak Begoodtome Teknoloji’ye başkaca bir sözleşme veya muvafakatnameye gerek kalmaksızın, bedelsiz olarak yapacağını paylaşımlar üzerindeki umuma arz yetkisi, tercüme edilmesi, bir başka eser türüne çevrilmesi, yayım müsait bir şekle sokulması, derleme haline getirilmesi, kısaltılması, veritabanı olmak da dahil olmak üzere işleme, çoğaltma, yayma, işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim, temsil, yeniden iletim, 3. kişilere alt lisans verme, satma, kiralama, her türlü ticari amaçla kullanma hakları da dahil olmak üzere tüm telif haklarının kullanımına ilişkin olarak münhasır olmayan, sayı, süre, yer ve mecra ile sınırlanmamış ve gayrikabili rücu biçimde daimi lisans vermektesiniz.

- begoodto.me’ye ait markaların ve telif hakkı içeren eserlerin kullanım hakkı yalnızca begoodto.me’ya aittir.

Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilerin Korunması

- Veri sorumlusu olarak Begoodtome Teknoloji, begoodto.me’ye üye olurken ve kullanırken doğrudan paylaştığınız adınız, soyadınız, cinsiyetiniz, doğum gününüz, yaşadığınız yer, eposta adresiniz, telefon numaranız, Facebook hesabınız, Twitter hesabınız, begoodto.me aracılığıyla katıldığınız sosyal sorumluluk projeleri, kullanacağınız indirim çeki ve kuponlar gibi verilerinizi hizmetlerimizi sunabilmek için gereken süre boyunca saklamaktadır. Begoodtome Teknoloji, yer sağlayıcı olarak yasal yükümlülüğü gereğince otomatik olarak elde edilen IP bilgilerinizi ise yasal süre boyunca saklamaktadır.

- Begoodtome Teknoloji olarak analiz için çalıştığımız 3.parti şirketler aracılığıyla, doğrudan paylaştığınız veriler dışında otomatik olarak görüntülediğiniz sayfalar, ziyaret süreleriniz gibi log bilgileri, IP bilgileri, çerezler vasıtasıyla elde edilen bilgiler, konumunuz, tarayıcınızın tipi ve dili, cihazınızın modeli gibi verilerinizi ürün ve hizmetlerimizi sağlayabilmek için topluyoruz.

- Begoodtome Teknoloji’yle paylaşacağınız verileri, profil sayfanız üzerinden güncelleyebilirsiniz.

- Kişisel verilerinizi, bu Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikası ile 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (kısaca “KVKK”) uygun olacak şekilde 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun, KVKK, 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu başta olmak üzere ilgili diğer mevzuat kapsamındaki yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek ve size daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla işliyoruz.

- Size daha iyi bir hizmet sunmak için verilerinizi, işbirliği yaptığımız ve/veya ölçüm ile analiz hizmeti aldığımız 3. kişilerle anonim olarak paylaşabilir, Türkiye’de ve yurtdışında bulunan sistemlerimizde saklayabiliriz.

- begoodto.me aracılığıyla katılacağınız sosyal sorumluluk projeleri ve/veya kampanyalar kapsamında gerekli olması halinde Begoodtome Teknoloji’yle paylaştığınız veriler, ilgili sosyal sorumluluk projesini ya da kampanyayı düzenleyen 3. kişilerle paylaşılabilir.

- Begoodtome Teknoloji’yle doğrudan ve/veya otomatik olarak paylaştığınız verileriniz, resmi mercilerden yürürlükteki mevzuata uygun talep gelmesi halinde bu mercilere iletilecektir.

- [email protected] adresine kayıtlı elektronik postayla (KEP) başvurarak kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, düzeltme, silinme ve yok etme işlemlerinin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Uygulanacak Hukuk ve Yetki

Bu Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikası’ndan kaynaklanacak uyuşmazlıklarda Türk Hukuku uygulanacak olup; uyuşmazlıkların çözümünde İstanbul (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Müdürlükleri yetkilidir.

o Ticari Elektronik İleti
begoodto.me’deki ve begoodto.me’de yer alacak sosyal sorumluluk projeleriyle kampanyalarla ilgili yenilikler, değişiklikler ve benzeri konulardaki tanıtım ile duyurulardan haberdar olmak istiyorum. e-posta gönderim listesinden çıkmak için e-postaların altında yer alan üyelikten çıkmak istiyorum seçeneğine tıklaması yeterlidir. İletişim ayarlarınızı, ayarlar bölümündeki bildirimlerden de değiştirebilirsiniz. o Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikası’nı okudum, kabul ediyorum.